Nueva Era

Artista: Sgt-lonely

Y llegó, por fin, montado en su dragón celestial. Una flor de loto se abrió majestuosa para acoger su pie desnudo. En la diestra empuñaba una espada y en su mano izquierda sostenía la cápsula que iba a salvar a la humanidad de las tinieblas. Su llegada dio inicio a una nueva era, en la que la Verdad, la Sabiduría y la Luz reinarían la Tierra.

Otra de mis tríadas: Ilustración + microrrelato + música. Recomiendo disfrutar todo a la vez. Espero que te guste.

Lídia Castro Navàs

22 comentarios en “Nueva Era

 1. Oh! Maitreya? Segons la tradició i les profecies budistes, un nou Buda vindrà a aquest planeta dintre de molts milers d’anys, per portar la sabiduria, el Dharma i tot el que estàs dient.
  Trobo que el dibuix és absolutament d’inspiració xinesa. Sobre tot l’ésser humà. Sens dubte oriental/budista, per la flor de lotus. El drac sí que pot passar també per tibetà o del Bhutan.
  Doncs que així sigui. Potser a aquesta humanitat boja li fa cada cop més falta.
  Namaste i namastebesos.

  Le gusta a 1 persona

  • Doncs no sé si és Maitreya, però la Ilustració em va semblar poderosa i molt bella i em va inspirar aquestes paraules més des de l’inconscient que res si he de ser sincera. En fas un anàlisi molt profund, veig que controles el tema.
   Opino com tu, aquesta humanitat necessita un revulsiu, un nou mesies que ens guiï en l’obscuritat. Temps al temps.
   Una abraçada i gràcies!

   Me gusta

   • Doncs si Maitreya triga molt potser de la humanitat no quedi ni les cendres, jajaja. Ostres, és un tema complicat, no creguis que no li he donat voltes a això, i ara no és que vulgui enrotllar-me… què passaria si un mestre espiritual, un nou Buda, un Messies es plantés a la Terra? Se’l escoltaria? Calaria el seu missatge? Perquè se suposa que aquests ensenyaments tindrien forma de paraules, llenguatge, però alhora, anirien més lluny que merament això, em sembla obvi. En fi, que no creguis que no ho he pensat… si tindria impacte global o profund o només parcial. I el debat d’una possible o necessària «salvació» i de quina mena hauria de ser (espiritual?) és encara més profund…
    Coneixies alguna cosa d’això, la profecia d’un Maitreya?
    Que faig «un anàlisi molt profund»… què va. Només m’he fixat en la il·lustració, que és preciosa…

    Le gusta a 1 persona

   • Jo també hi he pensat amb lo que dius. L’Era de Piscis va tenir el messies per exel.lència, però què passa amb l’Era d’Aquari?? Ens quedem sense? O potser cadascú portem a dins el nostre propi messies? Ja no és temps de mirar enfora i toca mirar endins?
    Moltes preguntes jajaja

    Me gusta

   • Sí, bones preguntes! Que tots portem a dins un mestre espiritual em sembla cert i obvi, així que mirar cap endins toca, i molt, sempre. Per altra banda crec que moltíssims dels «manaments» o preceptes a aplicar els tenim bastant clars, ens els dicten el sentit comú i el cor: amor, compassió, solidaritat, empatia, preocupació/acció/justícia climàtica, igualtat homes-dones… i un llarg etcètera.

    Le gusta a 1 persona

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.