¡Cuánta desazón!

captura

¡Cuánta desazón llenando mis días! Los ratos de lectura en el claustro se habían convertido en el momento preferido de mi aburrida existencia. La prohibición de mi padre de montar a caballo me había alejado de los establos, del campo y de lo único que me proporcionaba la libertad ansiada. Ya solo me quedaba perderme en las historias que jamás protagonizaría.

@lidiacastro79

Licencia de Creative Commons

Mis historias y otros devaneos by Lídia Castro Navàs is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional License

25 comentarios en “¡Cuánta desazón!

 1. Una imatge molt bonica i un micro una mica trist, però brillant. Quan les llibertats qeden reduïdes per qualsevol motiu, sempre és molt gran l’angoixa que això provoca. Els llibres en poden transportar a grans mons i estimular la nostra imaginació i fer-nos sentir gran plaer, però. És un gran estímul per al cervell i una sensació meravellosa.

  Le gusta a 2 personas

  • M’alegra que t’agradin la foto i el text!! 😊 El dia que vaig visitar aquest monestir «veia fotos» per tot arreu, el claustre em va semblar màgic, tan ple de llums i d’ombres, tan inspirador… Tinc un munt de fotos del mateix lloc!! Jajaja Em va captivar en molts sentits. I el micro, bé, en la meva línea, no? Jajaja De vegades més trist, altres irònic,… però sempre intento remontar-me a èpoques passades i deixar palès la injustícia d’algunes situacions (sobre tot relacionades amb les dones).
   Pel que fa a la lectura, t’he de donar la raó, ens permet viatjar i viure experiències que d’una altra manera no podríem… Però, també m’agrada viure experiències en persona!! Jajaja Per exemple, viatjant que m’ajuda molt per inspirar-me. Aix, ja no m’enrotllo més!! Gràcies per les teves paraules. 😊 Una forta abraçada, Javi! 😙

   Le gusta a 1 persona

 2. jajaja. Donc sí. La veritat és que t’has enrotllat molt, jajaja. La teva resposta és més llarga que el micro, jajaja. Però és molt interessant tot el que dius. Sí. Obviament, viatjar enriqueix molt; permet tindre noves experiències, conneixer altres llocs i altres cultures… L’únic problema per a mi, però, és que després anyoro el lloc on he estat. És un defecte que tinc des de que era petit; no sé viure amb tanta nostàlgia. Per això sols puc viure dels llibres. En fi… Una altra forta abraçada per a tu, Lidia.

  Le gusta a 1 persona

  • És que a vegades xerro molt!! I els teus comentaris em fan venir ganes de xerrar! Jajaja Espero q no et molesti… Això q dius de viatjar, jo també trobo a faltar els llocs q visito, però tornar a casa també és agradable, així q, no puc deixar de viatjar, m’encanta! 😉

   Le gusta a 1 persona

   • jajaja. No, què va! No em molesta gens! A mi també m’encanta xarrar; és una virtut (o un defecte; no ho sé). Suposso que és pel mateix motiu que m’encanta llegir i escriure; per conneixer més de la gent i del món.
    En quant a tornar a casa, de vegades és necessari, i fins i tot agradable, però queda la sensació de que enrere queda una part de la nostra vida, i que espera que algun dia hi tornem.

    Le gusta a 1 persona

   • És una virtut, n’estic segura!! Jajaja 😉
    Segueixo sense veure el problema que tu veus al fet de tenir anyorança d’algun lloc que has visitat, sempre hi pots tornar… No sé, és que a mi no em dóna temps d’aferrar-me tant als llocs que visito perquè solen ser escapades d’uns dies o com a molt d’una setmana.

    Le gusta a 1 persona

   • Ja. Jo confeso que viajo poc, i que m’agradaria viajar-hi més, però sempre acabo creant llaços amb eixos llocs. Ja sé que sempre hi puc tornar, però sento anyorança des de el mateix moment en que el deixo. No sé… Suposso que es un problema que tinc.

    Le gusta a 1 persona

   • Si un peoblema té solució, no és un problema. Pensa que l’únic problema sense solució és la mort, així que… Abraçada matinera!! Bon diiiia!!

    Le gusta a 1 persona

 3. Es una foto fantástica de un lugar misterioso, me encanta el texto, el paisaje resulta inspirador y seguro que podría el potagonista volar muy lejos con la imaginación o escribir un relato. Dónde está ese claustro? Un beso

  Le gusta a 1 persona

  • En la provincia de Barcelona. Cerca de Montserrat, pero no es tan conocido. La verdad es q el sitio era muy inspirador, hice un montón de fotos!! Un abrazo.

   Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.